Thursday, 31 October 2013

Blog Not Found

Thursday, October 31, 2013 8 Comments
Assalamualaikum semua...

Blog siapa yang not found ni? Mesti semua tertanya-tanyakan, hmm sebenarnya Kinah nak pergi blogwalking blog Mama Darwish tapi blog not found. Haish tadi mama baru tinggalkan jejak kat shout busuk kinah ni
Yang bertanda kuning tu ha, bila klik yang keluar ialah

Ha sudah apekehainye weh kata orang Perak. Agaknya tengah under construction kot. 



Edit Blog Dia

Thursday, October 31, 2013 2 Comments
Assalamualaikum semua...

Haaaa siapa dia tu? Heheheh bukan my fiance but my little sister. Disebabkan beliau akan menghadapi SPM bulan November nanti, Kinah dengan rela hati mengedit blog beliau. Permintaannya blogskin. Alamak, blogskin kinah kan lemah bab kod mengekod ni. Tadi Kinah try and error je la nasib menjadi dan tuan tanahnya puas hati. Nak tengok hasil tangan kakaknya heheh..

Meh tengok kat bawah ni



Jadila dari takde hehhe

Isi Kajian Pengesanan Graduan Kementerian Pendidikan Malaysia

Thursday, October 31, 2013 7 Comments
Assalamualaikum semua....

Update blog hampir terlupa dengan Kajian Pengesanan Graduan Kementerian Pendidikan Malaysia. Nasibla kawan-kawan peringatkan. Kalau tak macamne nak amik jubah nanti huhu. Terima kasih ye. Nak tau apa tujuan kena isi kajian ni

Kajian ini bertujuan untuk mendapatkan pandangan dan pengalaman anda terhadap beberapa aspek berkaitan program pengajian, kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan semasa anda mengikiuti pengajian. Institusi pengajian anda juga ingin tahu bagaimana anda memasuki dan menghadapu cabaran alam pekerjaan. Maklum balas anda sangat penting bagi membawa perubahan yang membina kepada institusi anda dan juga kepada pihak  Kementerian Pendidikan Malaysia bagi meningkatkan lagi kualiti dan taraf pendidikan Negara. Ini merupakan salah satu cara anda untuk menyumbang kembali kepada institusi anda dan kepada bakal pelajar yang akan mengikuti pelbagai program pengajian di IPT.
Hmm banyak pulak soalannya, pada sesiapa yang akan konvo nanti baik isi cepat-cepat sebelum lupa
ni linknya di sini



Ok Tak?

Thursday, October 31, 2013 12 Comments
Assalamualaikum semuaa.....

Mesti anda semua tertanya-tanya apa yang ok ye tak? Sebenarnya kinah nak tanya ok tak background yang baru ni, masih lagi template yang sama cuma background yang berbeza. Sungguhpun haritu rata-rata yang memberi komen yang positif tapi dalam jiwa kinah ni memberontak nak tukar jugak wajah blog ni. Bila kinah search blogskin seriusly memang lawa-lawa, cantik namun ada tapinya. Kinah tak boleh nak tepekkan segala banner bagai kat dalam blogskin, kalau template sekarang ada layout yang blogskin tak ada semua pakai edit HTML oh tidak, itu yang paling kinah tak suka. Hasilnya, kinah cuma tukar background je heheh. Tapi background ni kinah godek-godek dalam blogskin, juling jugak mata ni mencari url background dah berkenan punya pasal. Lagipun background sekarang baru nampak macam matang sikit hahaha. Pada Adik kinah si Ecah ada nampak matang tak sekarang blog orang ni. Kamu jangan banyak nak megomen lagi ye dik. 

eeee kinah jumpa picture ni kat FB semalam. Macam-macam hal


Segmen Pencarian Bloglist Tamat

Thursday, October 31, 2013 4 Comments
Assalamualaikum semua....

Alhamdulillah, segmen Pencarian Bloglist Bulan November telah pun tamat. Seramai 48 orang yang join untuk disenaraikan ke dalam bloglist Kinah. Kenapa tamat 30 hb??? untuk memberi peluang pada kinah untuk merandomkan nombor bertuah anda tu. Ok la mata pun dah berair mintak dipejam sampai sini saja ye. Semoga berjaya semua cewahh macam nak jawab exam pulak.


p.s kinah rasa nak tambah 10 lagi, maknanaya 20 bloglist ok tak?


Wednesday, 30 October 2013

Segmen: Pencarian Boglist Bulan November

Wednesday, October 30, 2013 54 Comments
Assalamualaikum semua...

TAMAT


Kinah mencari 10 blogger bertuah untuk dimasukkan ke dalam bloglist Kinah untuk bulan November. Segmen ni simple je. 

Syarat-syarat mudah je


  • Follow blog kinah bagi yang belum follow, dah follow skip je bahagian ni. 
  • Buat satu entri dan tepek banner atas dan backlink ke blog Kinah (mudah tuk blogwalking) 
  • Tinggalkan link di komen sahaja. 
Tamat 30 Oktober ni
Pemilihan berdasarkan random.

p.s tujuan segmen ni untuk memudahkan Kinah blogwalking ^_^

UPDATE: Senarai Peserta


CPUV Ke 11

Wednesday, October 30, 2013 7 Comments
Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah, haritu satu CPUV kinah dah kredit hari ni ada lagi CPUV untuk kinah rezeki Oktober bukan tragedi Oktober ye macam lagu Awie hehehe. Terima kasih Nuffnang. Kali ni CPUV daripada Sony Xperia Z1 waaa cantik pulak kinah tengok. Kinah memang minat dengan Sony sebab gambar dia cantik tak macam kamera lain kelabu asap je huhuhu jangan marah ye jenama-jenama lain. Nak beli modal tak cukup, jadi cuci mata je la. 

Cantikkan, berangan je la ko kinah oiiii hehehe

Tengok gaya projek durian pun bakal kredit jugak sebabnya tak nampak berjoget dah pun


Tuesday, 29 October 2013

Eraz Fadzli Datang Terjah

Tuesday, October 29, 2013 8 Comments
Assalamualaikum semua...

Teruja malam ni sebab blogger Eraz Fadzli datang terjah. Waaa selalu kinah terjah blog dia tapi hari ni Eraz datang ke blog yang tak seberapa ni siap join lagi segemen kinah. Terima kasih ye papa Zara yang cute tu. 

Terjah blog Eraz Fadzli untuk lebih mengenali beliau.

Oh ye tadi kinah ada post mengenai skin blog ni sama ada matang atau tidak. Rata-rata memberikan komen yang positif dan membina pada kinah. Terima kasih semua yang memberi komen. Kinah pun sebenarnya malas nak tukar-tukar dah pening nak bermain dengan kod segala bagai. Dari membuang masa dengan edit template, lebih baik pergi terjah dan blogwalking blogger lain. Betul tak semua hihi. Kali ni kinah buat tulisan besar sikit sebab ada blogger kata tulisan kinah kecik, tak nampak dan kadang-kadang apa yang nak cuba disampaikan tu tak jelas. Ok la itu je la untuk kali ini. 



Skin Blog Tak Matang Ke?

Tuesday, October 29, 2013 13 Comments
Assalamualaikum semua...

Hmm kinah nak tanya pendapat semua mengenai skin blog ni, betul ke nampak macam tak matang? Hari tu adik kinah tegur "Kak yong, apesal blog ko nampak macam tak matang je" Kinah kelu lidah tak terkata betul ke betul ke? Please be honest

Asyik gambor beruk ni je Kinah upload hihihihi


Tajuk Apa Yang Sesuai Ye

Tuesday, October 29, 2013 2 Comments
Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah setelah dua hari kinah buat segmen ni, kinah dapati segmen ni bolehla dikatakan mendapat sambutan yang menggalakkan sungguhpun tiada hadiah disediakan kerana tak cukup modal. Sungguhpun tiada hadiah, dengan adanya segmen seperti ini anda semua dapat bertukar-tukar link blog dan kenalan anda semakin bertambah. Bukan itu sahaja, unique visitor anda pun semakin meningkat. Tidak rugi pun join segmen ini. Kebanyakan yang sertai segmen ini adalah blogger-blogger baru dan ada juga blogger senior. Waaa semakin meriahla dunia blogger ini. 

Pada sesiapa yang masih belum join, boleh join di sini 


Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

Tuesday, October 29, 2013 22 Comments

Assalamualaikum, peace upon you.




Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :

 syarat-syarat wajib : 
  1. Like dan Add Facebook Sponsors :  

  2. Like dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini





Monday, 28 October 2013

Sakit Kepala

Monday, October 28, 2013 2 Comments
Assalamualaikum semua...

Tadi semasa kinah blogwalking, terjumpa satu artikel mengenai pegawai Ambank yang telah ditembak oleh pengawal keselamatan. Pada mulanya kinah ok je baca entry tu tapi lama kelamaan ting tong kepala ni ha. Mana taknya gambar pegawai Ambank yang ditembak tu begitu jelas. Ya Allah, harap pada sesiapa yang upload gambar-gambar berkenaan delete la gambar tu bagi menghormati keluarga arwah dan semoga arwah tenang di sana. Bila ditengok balik gambar pengawal keselamatan tu, hmm macam familiar tapi entahla pelanduk dua serupa kot. Semoga pihak polis dapat menangkap penjenayah berkenaan. Kesian pada keluarga arwah. Kebetulan arwah ni asal dari negeri Perak satu kampung dengan mak sedara kinah

Tak sangka ye mamat ni ada akaun FB. Polis ambil tindakan segera


Senarai Peserta Segmen Pencarian Bloglist Bulan November

Monday, October 28, 2013 12 Comments
Assalamualaikum semua

Di bawah antara blogger yang join Segmen Pencarian Bloglist Bulan November
  1. http://mamamamy.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  2. http://mydreamhigh123.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  3. http://kechik-duniakudisini.blogspot.com/2013/10/segmenpencarian-bloglist-bulan-november.html
  4. http://blogashalya.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  5. http://meyrahumeyrah.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan-november.html
  6. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  7. http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  8. http://dhia-manja.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  9. http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  10. http://lisa-hlovate.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  11. http://awanflufy.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  12. http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  13. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  14. http://kataubaid.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  15. http://jueazrin.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  16. http://jm-ga.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  17. http://maszie.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan-november.html
  18. http://www.mystorymory.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  19. http://ezzatyadilla.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  20. http://puangojes.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  21. http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  22. http://anne-nurain.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  23. http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan-november.html
  24. http://aefaaerisya88.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan-november.html
  25. http://mylovekasih.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  26. http://mamapapaamir.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan-november.html
  27. http://nerd2aku.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  28. http://www.aimisyahirah.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  29. http://mazatulazura.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  30. http://nampaktakpermainandiakatsitu.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  31. http://wwweffafarhana.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  32. http://areinazlan.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan-november.html
  33. http://miszsheyla.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  34. http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  35. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  36. http://pening-pala.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  37. http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  38. http://nanakimie.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  39. http://misshunymadu.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  40. http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november_1023.html
  41. http://zirahasan.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan.html
  42. http://www.syuhadasalleh.my/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  43. http://ynarazali.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  44. http://athirahkitty.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  45. http://budakbandunglaici.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  46. http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  47. http://jannaharyanna.blogspot.com/2013/10/segmen-pencaria-blogist-bulan-november.html
  48. http://diarionlineaten.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
Ada sesiapa yang tertinggal link?? Beritahu kinah ye

Saturday, 26 October 2013

Happy Giveaway By Ain Rahman

Saturday, October 26, 2013 2 Comments


Assalamualaikum.


Klik untuk lihat senarai hadiah gempak --> SENARAI HADIAH

Nickname :  Kinah
Alamat : No 5 Solok Raia 4 Taman Seri Raia 31300, Kg Kepayang, Perak
Emel :syg_kenot@yahoo.com
Tarikh Lahir : 10/10/1989
Jenis rangkaian prabayar yang digunakan :  Celcom
Link share fanpage : 
Bukti download timeline : 
Tag : Mama Darwish, Aisha Fauzi

HAPPY BLOGGING ! :)


Semua Kerana Bajet 2014

Saturday, October 26, 2013 2 Comments
 
Suatu hari, encik tunang menelefon cik tunangnya.
Encik Tunang: "Saya nak beritahu awak berita penting."
Cik Tunang: "Apa dia, cepat sikit saya nak goreng keropok ni."
Encik Tunang: "Sabarlah. Saya harap awak pasrah."
Cik Tunang: "Kenapa ni awak? Awak nak kita putus ke?"
Encik Tunang: "Eh Eh Eh..tidak tidak.."
Cik Tunang: "Habis tu?"

Encik Tunang: "Kita kena tangguh perkahwinan kita ke tahun depan satu lagi."
Cik Tunang: "Kenapa?!!!!"
Encik Tunang: "Harga gula naik. Saya bajet RM5-10 ribu je kenduri kahwin. Sekarang dah naik, kos majlis kenduri naik sampai RM15 ribu. Mana saya ada duit on the spot."
Cik Tunang: "Ala, kita bagi air kosong ais je lah dekat tetamu yang hadir nanti. Tak perlulah air sirap! Kan boleh kurangkan bajet tu."
Encik Tunang: "Tak kira, saya nak air sirap jugak!"
Cik Tunang: "Air kosong ais je lah!!"
Encik Tunang: "Air sirap selasih ais gak!"
Cik Tunang: "Sudahlah awak. Baik saya nikah dengan orang lain je."
Encik Tunang: "Eh jangan..jangan..okay okay..air kosong ais okay.."
Cik Tunang: "Menu makanan kita semua kita tukar okay. Sebab saya nak nikah tahun ni jugak!"
Encik Tunang: "Awak nak menu apa?"
Cik Tunang: "Ikan tawar sahaja cicah sambal kicap. Kicap jangan beli cap kipas udang. Mahal tu. Lari bajet. Kicap soya paling murah je okay. Acar timun semua tu taknak. Barang-barang ada GST semua taknak."
Encik Tunang: "..................." (terdiam sambil berkata dalam hati, "ni dah memang betul2 bajet 2014")
Maka berlangsunglah pernikahan mereka selepas itu pada waktu yang ditentukan dengan penuh bajetnya. Yes, tanpa air sirap.
 
Huhuhu yang ni Kinah copy paste daripada wall Facebook. Semua kerana Bajet 2014. Jenuh gini weh confirm semua barang pasni naik. Nampak gayanya bajet nak nikah nanti cuma buat kenduri doa selamat jemput jiran tetangga dan saudara terdekat sudah. Simpan duit untuk yang akan datang pulak.



Bajet 2014 Memperteguh Ketahanan Ekonomi, Memperkasa Transformasi dan Melaksana Janji

Saturday, October 26, 2013 0 Comments
Assalamualaikum semua...

Sana sini orang sibuk memperkatakan mengenai Bajet 2014 yang dibentangkan oleh Perdana Menteri kita petang semalam. Kinah pun tak terkecuali menonton bajet tersebut petang semalam sungguhpun ada jugak terlelap hihi. Ok kita lupakan semua tu. Apa pandangan anda semua mengenai pembentangan bajet semalam? Adakah menepati apa yang telah anda jangkakan ataupun sebaliknya. Bagi Kinah, bajet yang telah dibentangkan semalam memperlihatkan anjakan ke satu era baharu pentadbiran kerajaan apabila beliau telah memansuhkan subsidi gula sebanyak RM0.34 berkuatkuasa pada hari ini. Di samping itu, beliau juga turut memperkenalkan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) dan memansuhkan pula Cukai Jualan dan Perkhidmatan (SST) yang memang dinanti-nantikan oleh semua pihak pada Bajet 2014 kerana pembaharuan itu dilihat mampu memperkemaskan sistem percukaian yang sedia ada bagi mengelakkan cukai berganda ke atas pengguna. 

Antara intipati Bajet 2014 yang telah dibentangkan semalam ialah
  • Bonus setengah bulan gaji dengan bayaran minimum RM500 kepada 1.4 juta penjawat awam dan akan dibayar pada awal bulan Januari 2014.
  • Golongan pesara akan menerima bantuan khas kewangan sebanyak RM250.
  • Pelepasan cukai khas RM2000 untuk pembayar cukai yang pendapatan bulanan sehingga RM8000.
  • Subsidi gula RM0.34 sen dimansuhkan berkuatkuasa hari ini. (Confirm air minuman naik lepas ni)
  • Bantuan persekolahan RM100 diteruskan untuk pelajar sekolah menengah dan rendah.
  • Baucar buku 1Malaysia sebanyak RM250 kepada pelajar pra-universiti dan institut pengajian tinggi. (Tak merasa dah BB1M huhu)
  • BR1M kepada isi rumah pendapatan bulanan RM3000 dan ke bawah ditingkatkan kepada RM650 daripada RM500.
  • BR1M bagi individu bujang berumur 21 tahun dan ke atas yang berpendapatan tidak melebihi RM2000 sebulan dinaikkan kepada RM 300 daripada RM250 (ada can ni, tunang kata kena grab this opportunity before getting married hahah)
  • Peruntukan RM1 bilion untuk Perumahan Rakyat 1 Malaysia (PR1MA) bagi menyediakan 80,000 unit rumah pada harga 20 % lebih murah berbanding dengan harga pasaran. 

CPUV Ke 10

Saturday, October 26, 2013 4 Comments
Assalamualaikum...

Sebenarnya kinah memang nak post, tapi disebabkan line internet jeles ngan kinah, kinah tak leh nak post. Tak pe la harini dapat jugak post sungguhpun dah lambat. Alhamdulillah sekali lagi diberi peluang oleh pihak Nuffnang, sayang Nuffnang lebihhhhhh heheheh. Kalini daripada Inti Rebranding Campaign. Nak tau apa tu inti rebranding Campaign tekan je iklan tu, itupun kalo ade la dia berjoget. Kalau takde janganlah segan-segan nak tekan iklan lain yang masih on going lagi tu.

Dua dah kredit dah, harapnya yang lain tu kekal la ye. Kesian kat awak ni ha tengah ngumpul duit ni.

p/s yang ni print screen je ye. Tekan tak jadi ape2 pun heheh...


Friday, 25 October 2013

Dapat Jugak Post Entri

Friday, October 25, 2013 1 Comments
Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah dapat jugak post entri harini. Mana taknya dah berapa harini bila nak new post loading je memanjang sampai berjanggut tunggu last-last pangkah la jawabnya melayan movie. Bila cek Nuffnang tengok trafik jatuh merudum disebabkan beberapa harini tak update.  Tambah semalam pulak hari yang paling menyedihkan dan semangat kinah down bila encik tunang dilanda masalah yang paling besar sehingga kinah terpaksa communicate dengan adiknya di Penang nun. Masalah apa itu tak perlu nak dihebahkan kerana ini masalah peribadi. Pening gak kepala Kinah, bengkak mata bila memikirkan nasibnya di sana. Syukur alhamdulillah, pagi ni dia call dia selamat. Lega hati ni baru boleh buat kerja umah dengan aman dan damai kalo dak semalam gelisah memanjang. Malam ni kinah suruh dia tido esoknya dia ada test, bermacam-macam dugaan dalam hubungan ni, ini semua untuk menguji kita, janganlah kita mudah berputus asa kuatkan semangat In sha Allah, Allah sentiasa dengan kita.



Wednesday, 23 October 2013

Testimoni Fat2Fit

Wednesday, October 23, 2013 7 Comments
Assalamualaikum semua..

Sini kinah lampirkan antara testimoni pengguna yang telah menggunakan Fat2Fit. Semuanya berpuas hati selepas penggunaannya. Tunggu apa lagi sementara stok masih ada. Pada yang berminat PM kinah di sini

RM 75(SM) RM80 (SS)
(Termasuk postage)



Tuesday, 22 October 2013

Easy Peasy Giveaway by FD Part 2

Tuesday, October 22, 2013 5 Comments

Assalamualaikum.


klik banner untuk join


Senarai hadiah:
Set Shawl Cinta Jannah x 2, Dress x 2, Inner Magic + shawl x 3, Topup RM30 x 1, Topup RM10 x 1, Novel Love You Mr. Arrogant x 1, Button Badge Blogger x 6, Inner Bawal x 5, dan Miniature Watch x 1

Easy Peasy Giveaway dianjurkan oleh Fatin Diana dan disponsor oleh Fatin Diana, Liliy Scarf, Blog Ieta, Daily Dress, Rubiey Scarf, LAC Touch Boutique, dan Miniature watch Malaysian Seller.

Tamat 8 Nov 13, 10 malam
 Hadiah:
1. miniature watch,
2.set shawl cinta jannah,
3. inner bawal 


Giveaway Jom Menang

Tuesday, October 22, 2013 7 Comments

KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:
i) 1 set perfume bernilai RM120.00
ii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iv) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Keychain

Hadiah ditaja oleh Loveperfume & Yumida


TAMAT: 9 NOVEMBER 2013


loading...

Total Pageviews