Wednesday, 16 September 2015

Pampers Whoopee Ok Tak? Kasi Review Sikit

Wednesday, September 16, 2015 4 Comments
Assalamualaikum semua...

Lama kinah tak update blog ni.. 
Dah bersawang nampaknya..
Bukan ape malas beno nak update blog ni

Sekarang ni kinah dah masuk trimester ketiga..    
So barang- barang keperluan baby dah beli sikit-sikit. Antaranya pampers, semalam suami ajak terjah Tesco yang sekangkang kera dari rumah kitorg ni.. Duk belek-belek rak pampers terjumpa la pampers whoopee (betul ke ejaannye?)

(Ehsan dari Google)

Bila dibelek-belek harganya bolehla tahan berbanding dengan jenama lain.. Nak beli yang mahal idakle mampu. Ni untuk sementara je.. Pada mommies kat luar sana siapa yang pernah guna whoopie ni kasi komen sikit.. Aritu baru je request sample nak tunggu sampai depan rumah lambat lagi dapatnya.. Kinah dah rembat whoopee ni..