Saturday, 3 December 2016

Giveaway Kek Lapis Sarawak by Ain Syahirah


Agak lama juga kinah tak join giveaway macam ni. Setiap kali nak join mesti tak boleh nak follow. Pada kali ni just try and error je. Dah boleh follow baru leh join. Giveaway kali ni adalah dari Ain Syahirah. Menurut beliau nak balik cuti sem pada bulan Januari ni. Hadiahnya semestilah kek lapis Sarawak. Giveaway ini berlangsung sehingga 1Januari 2017. Masih ada masa lagi pada sesiapa yang nak sertai. Pada yang nak sertai bolehlah klik banner di atas.

9 comments:

  1. Wah bestnya kek lapis sarawak. Sedap sangat 😍

    Selamat berjaya

    ⛔⛔ Jemput singgah blog mazni & komen. Komen terbaik akan memenangi RM50 setiap bulan ⛔⛔

    ReplyDelete
  2. Thanks for join. Boleh semak link blog di senarai peserta :)

    ReplyDelete
  3. All the best.... dtg dr segmen sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/11/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html

    ReplyDelete
  4. SINGGAH DARI

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html

    ReplyDelete
  5. goodluck..:)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2016/12/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html

    ReplyDelete
  6. hai , singgah dari segmen yang sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html

    selamat berjaya !

    ReplyDelete