BE

CPUV ~ Friso Gold

Alhamdulillah rezeki bulan Ramadhan. Nuffnang bermurah hati bagi CPUV lagi. Kali ni Friso Gold. Setakat ni tak nampak lagi bayang iklan Friso Gold. Ade nanti rajinle tekan ye hehe. Walaupun tak banyak dapat hasilnya kumpul sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Iklan Prego aritu pun dah credit dah. Cepat betul creditnya. Harap Friso Gold ni kekal lama sikit. Meh nak cerita sikit mengenai Friso Gold.


Siapa tak kenal dengan jenama Friso Gold, satu jenama yang begitu sinonim dengan ibu bapa. Friso Gold ni ada 4 step. Step untuk ibu hamil iaitu Frisomum step kedua pulak untuk baby yang berumur satu 6 bulan ke atas ye. Untuk bayi bawah 6 bulan digalakkan minum susu ibu. Step 3 pula untuk kanak-kanak yang mula meneroka. Kalau Thahirah minum, sesuai untuk tahap yang ketiga ni dan yang terakhir untuk tahap 4 untuk tiga tahun ke atas.

In sha Allah nanti kinah akan review satu produk Elysium by Jacqueline.K.


You Might Also Like

2 Pengomen Tegar