SEGMEN "SAYA NAK KAD RAYA" BY DUNIASHIDA.COM

Assalamualaikum semua. Pejam celik dah 4 Ramadhan. Lagi 26 hari lagi kita semua nak menempuh bulan Ramadhan ni. Kelazimannya, dulu orang dah mula nak edar kad raya. Bila dapat kad raya daripada kawan, teman istimewa rasa berbunga hati ni ha. Tapi zaman sekarang dah jarang orang nak hantar kad raya sebab dah ada gajet. Apa-apa semuanya pakai whatsapp, facebook, twitter semua. Jadi bila kita join segmen yang dianjurkan blogger Shida sedikit sebanyak dapat menghidupkan semula hantar kad raya pada kawan. Barulah ada sentimental tak gitu.

Berbalik pada syarat yang Shida nyatakan di entri mengenai keunikan dalam blog Syida ni of course la header dia yang baru tu. Nampak real  dan satu lagi menarik perhatian dalam blog Shida ni, ada tips yang menarik untuk pembaca tau seperti pada yang suka bercuti atau travel tu bolehla baca pengalaman Shida semasa bercuti sedikit sebanyak dapat membantu kita bila nak travel nanti.

Oklah, jom kita join segemen ni. Segmen ni hanya berlangsung satu hari aje. Siapa lambat tak dapat. Syarat-syaratnya pun mudah je. 

You Might Also Like

10 Pengomen Tegar

  1. TQ awak sudi join Segmen shida ni :)
    senarai peserta dah update! Jom Blogwalking :)

    ReplyDelete
  2. SALAM 7 RAMADHAN

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  3. Salam ramadhan dari segmen yg sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen dan good luck ^^

    ReplyDelete
  5. It is not my first time to visit this web page, i am browsing this web page dailly and take good facts from here everyday.


    Take a look at my webpage; download game guardian android ios

    ReplyDelete

  6. Game Guardian is an amazing game hack/alteration tool. Game guardian helps you modify money, HP, Sp and more aspects of the game.
    iGameGuardian
    download game guardian apk

    ReplyDelete